Op een nieuw jaar

Het is alweer half januari. Na een heerlijke vakantie van 2 weken heb ik mijn werkzaamheden begin deze maand weer met plezier opgepakt. Naast een aantal vaststaande opdrachten laat ik me graag verrassen door wat er allemaal op mijn pad komt, in 2014!

Sinds afgelopen oktober heb ik de projectcoƶrdinatie opgepakt voor een Nederlandstalige serie herinneringsboeken voor een Duitse uitgever. 11 auteurs uit mijn netwerk en daarbuiten zijn hard aan het werk met het manuscript van hun eigen jaargang. Wat een mooi project om te mogen doen! Herinneringen zijn van alle tijden. Het praten over ‘hoe was het toen’ levert mooie anekdotes op en er komen allerlei thema’s op tafel. Mooi om te zien en te horen!
Ik ben heel blij met dit project en met de mensen die eraan meewerken. Bijzonder om het jaar met zo’n mooi project te mogen starten.

Ik wens je een fijn, gezond jaar toe met werk waar je blij van wordt!
Wie weet komen we elkaar dit jaar ergens tegen.