Meelezen en tekstadvies

Een wat mij betreft prettig en vaak verrassend onderdeel van het netwerken met zp-collega’s is de wisselwerking die het oplevert, bijvoorbeeld rond advies geven en krijgen. Momenteel krijg ik weer leuke verzoeken, naar aanleiding van mijn aanbod Meelezen en tekstadvies. Maar natuurlijk kan ik zelf zo hier en daar ook wel wat advies gebruiken. Dat kreeg ik onlangs onder meer van een vriendin/zp-collega. Ze voorzag me van nuttige en handige tips bij het updaten van mijn Linkedin-profiel. Ook legde ik een nieuw verzoek neer bij de grafisch ontwerper (ook zp’er) die mijn website ontwierp. Ik wil feedback van klanten graag wat zichtbaarder maken op (onder meer) mijn site. Binnenkort gaan we daarover brainstormen. Netwerken in optima forma, wat mij betreft :).

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *