Juni, een fijne rollercoaster ride

Juni is hier in Deventer de maand van de zomerkermis.
Dat betekende met de meiden op stap, om wat attracties te trotseren.
Nou, dat hebben we geweten. De gele achtbaan met de ronddraaiende karretjes zag er van een afstand reuzeleuk uit, maar eenmaal draaiend, tollend, stijgend en dalend in dat ding, verging ons het lachen een beetje. De mensen op de terrasjes lachten wel, toen wij als witte vaatdoekjes uitstapten J. Met recht een rollercoaster ride.

Zo voelde de maand juni qua werk ook een beetje, als een voortdurende rollercoaster ride.
Overigens geen om misselijk van te worden, maar juist heel blij!
Wat een leuke opdrachten mocht ik de afgelopen maand weer uitvoeren en aannemen.
Ik redigeerde een manuscript over persoonlijke ontwikkeling, mocht om de tafel met een onderneemster die in eigen beheer een boek wil gaan uitgeven, en ben heel blij met de continue stroom aan content vanuit Uitgeverij Malmberg, voor een lesmethode vo Duits.

Ik prijs me gelukkig dat ik genoeg werk heb, en dat ik me daarbij ook nog eens als een vis in het water blijf voelen.

Ondanks al die leuke dingen is het bijna tijd voor een zomerstop, samen met mijn gezin.
Voor daarna staan erĀ  alweer mooie en leuke dingen op stapel.

Ik wens iedereen een fijne zomer(vakantie) toe, met zon, rust en vooral genieten!
Graag tot horens/ziens, over een aantal weken!

 

Manon