Jubileum

Deze week start ik met mijn vijfde jaar als freelancer. Wat gaat de tijd hard en wat sta ik nog altijd achter mijn beslissing van destijds! Dat komt niet in de laatste plaats door de leuke opdrachten die steeds opnieuw op mijn pad komen. Daar ben ik enorm blij mee en dankbaar voor.

De afgelopen weken mocht ik een freelance specialist HR- en salarisadministratie adviseren over de teksten voor zijn website. Na een eerste adviesgesprek herschreef ik de basis en gaf tips en aanvullingen, waarmee hij zelf de draad verder kan oppakken. Zijn website is nog volop in ontwikkeling.

Soms kan ik na het lezen/redigeren van een manuscript niet eens precies navertellen wat ik heb gelezen, zó ben ik bezig met de technische kant van de tekst. Het manuscript Wees Lief Voor Jezelf, waarvan ik voor Uitgeverij Ten Have de eindcontrole mocht doen, was een van de uitzonderingen daarop. Ik besloot het een tweede keer te lezen en nu in de rol van ‘lezer’. Het sprak me aan en ik haalde er punten uit waar ik mee verder kan. Een mooie toegevoegde waarde van mijn werk.

En nu is er opeens weer wat ruimte ontstaan in mijn planning. Tijd om wat dingen af te ronden, wat nieuwe ideeën uit te werken en dan zijn er nog de twee interviews voor het Vakblad van de Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem, waarvoor ik op vrijwillige basis als redactielid werk. Altijd weer mooi als mensen bereid zijn hun persoonlijke verhaal te delen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *